Vloerkleed kind

Vloerkleed kind

Kleine kinderen houden ervan om op de grond te spelen. Vooral wanneer baby nog niet kan stappen kan een vloerkleed kind heel handig zijn.

Functioneel

Een vloerkleed kind is zo uitgerold. De peuter zit lekker warm en kan zich naar hartelust uitleven met het speelgoed rond zich. Koop daarom het vloerkleed niet te klein en leg het op een centrale plaats waar u steeds een oogje in het zeil kunt houden. Een hip kleurtje of tekening maken het vloerkleed kind voor uw schat aantrekkelijk. Voor iets oudere kinderen is een vloerkleed kind met een plattegrond van een dorpje erg leuk. Dan kunnen ze met poppetjes en auto’s een verhaaltje spelen.

Aandachtspunten

Het materiaal dient veilig te zijn. Is u kind allergisch aan een bepaalde stof? Zitten er geen deeltjes aan zoals franjes die los kunnen komen? Is de speelmat slipvrij? Het vloerkleed kind moet gewassen kunnen worden. Erg populair zijn de schuimrubberen tapijtjes die als puzzelstukjes in elkaar passen. Let ook daar op voor kleine loskomende deeltjes. We wensen u veel succes bij de aankoop. U vindt een vloerkleed kind in een speelgoedzaak, babywinkel of online.